Verifikimi Moshës
Pranoni se jeni 18+ ?
Për ta shfletuar ueb faqen tonë, ju duhet të pajtoheni
se jeni person i moshës madhore.
Po, jam 18+
Jo, jam i mitur
Përfito Gift Card të cilën mund ta shfrytëzosh
në blerjet tuaja në pikat e mëposhtme të Evapify
Prishtina Butik
Peja Butik
Gjakova Butik
Forma e gjenerimit të kodit të zbritjes Plotësoni formën e mëposhtme për të pranuar kodin e zbrijtes.
Emri dhe Mbiemri*
Ditëlindja*
Mosha minimale është 18+
Qyteti
Numri i telefonit*
Email (për pranimin e kodit të zbrijtes)*
Pika shitëse (për shfrytëzimin e kuponit)*
*Duhet plotsuar.
Numri i telefonit ose email ekziston. Ju nuk mund te gjeneroni me shume se 1 kod!
Gjenero kodin e Zbritjes
+383 48 955 559
Rr. Lidhja e Pejës, p.n, 10000 Prishtinë, Kosovë
Termat dhe Kushtet Përfitoni 20% Zbritje në blerjen tuaj Ky kupon është i vlefshëm vetëm për një përdorim në pikën Evapify Boutique-PR Kuponi nuk mund të kombinohet me asnjë ofertë apo promovim tjetër Kuponi nuk është i transferueshëm dhe nuk mund të këmbehet në para të gatshme. Kuponi duhet të paraqitet në momentin e blerjes. Evapify rezervon të drejtën për të modifikuar ose anuluar këtë ofertë në çdo kohë pa njoftim paraprak.
Shipping
Brenda 24 orëve
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Blej Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave