Verifikimi Moshës
Pranoni se jeni 18+ ?
Për ta shfletuar ueb faqen tonë, ju duhet të pajtoheni
se jeni person i moshës madhore.
Po, jam 18+
Jo, jam i mitur
Free Delivery Within 24h
Bëhu Partner Evapify Kosova ka rrjetin e pikave shitëse në tërë Kosoven dhe
partner në më shumë se 1000 pika ku shiten produktet e Evapify.
Mirësevini në familjen e Evapify Vërejtje*- Ju mund të bëheni partner shitës individual apo të aplikoni përmes biznesit tuaj
Emri dhe Mbiemri*
Adresa*
Qyteti
Numri i telefonit*
Të dhënat e biznesit (nëse po aplikoni si biznes)
Adresa
Nr. unik identifikues i biznesit
Ngarkoni një fotografi të biznesit tuaj
Ngarko dokumentin
Ju lutem ngarkoni dokumentin e kërkuar
Apliko
+383 48 955 559
Rr. Lidhja e Pejës, p.n, 10000 Prishtinë, Kosovë
Free Shipping
Për blerjet mbi 10€
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Blej Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave