Verifikimi Moshës
Pranoni se jeni 18+ ?
Për ta shfletuar ueb faqen tonë, ju duhet të pajtoheni
se jeni person i moshës madhore.
Po, jam 18+
Jo, jam i mitur
Become Our Brand Ambassador "Ambasador" do të thotë individi që aplikon ose merr pjesë në Program duke shfaqur produktet e Evapify L.L.C në llogaritë e mediave sociale të zotëruara ose të kontrolluara nga Evapify L.L.C, duke përfshirë por pa u kufizuar në Instagram, Facebook ose TikTok, duke u kompensuar përmes produkteve apo vlerës monetare, varësisht nga marrëveshja.
Apliko Tani
01
Ne do të vlerësojmë aplikimin tuaj dhe do t'ju njoftojmë në kohën e duhur nëse aplikacioni pranohet ose refuzohet.
02
Ne mund ta refuzojmë aplikimin e Ambasadorit për çfarëdo arsye, sipas gjykimit tonë.
03
Postimet kanë të drejtë të përdoren nga @evapify.ks @eyc.teamclouds ose @crystal.kosova për qëllime të marketingut.
Bëhu Ambasador Plotësoni formën e aplikimit për pozitat e hapura dhe bëhuni pjesë e EVAPIFY
Dua të bëhem ambasador në rrjetin Social*
*Duhet plotsuar.
Emri dhe Mbiemri*
Ditëlindja*
Mosha minimale është 18+
Numri i telefonit*
E-Maili (për njoftimet e fundit dhe për faturim)*
Adresa*
Qyteti
A i keni përdorur produktet tona më herët ?*
*Duhet plotsuar.
Na shpjegoni me pak fjalë se pse dëshironi të bëheni Ambasador?*
Ngarkojeni më poshtë vegëzën/linkun e rrjetit social të përzgjedhur*
Apliko
+383 48 955 559
Rr. Lidhja e Pejës, p.n, 10000 Prishtinë, Kosovë
Shipping
Brenda 24 orëve
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Blej Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave