Verifikimi Moshës
Pranoni se jeni 18+ ?
Për ta shfletuar ueb faqen tonë, ju duhet të pajtoheni
se jeni person i moshës madhore.
Po, jam 18+
Jo, jam i mitur
Çfarë ofrojmë ne? Pajisje moderne; Page baze dhe bonuse konkuruese ne baze te performancës në shitje; Sigurim shëndetësor; Trajnime profesionale; Mundësi zhvillimi profesional në një kompani vazhdimisht në rritje.
01
Eksperiencë së paku 1 vit ne sektorin perkatës;
02
Të ketë njohuri për produktet e cigareve elektrike;
03
Aftësi të shkëlqyeshme komunikuese;
04
Patent shoferi i obliguar,(për pozitën Shitës/e Ambulantiv/e).
Bashkojuni ekipit CLOUDS Plotësoni formën e aplikimit për pozitat e hapura dhe bëhuni pjesë e EVAPIFY
Pozita për të cilën dua të aplikoj:*
*Duhet plotsuar.
Emri dhe Mbiemri*
Ditëlindja*
Mosha minimale është 18+
Adresa*
Qyteti
Email*
Numri i telefonit*
Na tregoni me pak fjalë se pse kjo pozitë pune është e duhura për ju?*
Ngarkoni CV-në tuaj*
Ngarko dokumentin
Ju lutem ngarkoni dokumentin e kërkuar
Ju lutem ngarkoni dokumentin e kërkuar
Apliko
+383 48 955 559
Rr. Lidhja e Pejës, p.n, 10000 Prishtinë, Kosovë
Shipping
Brenda 24 orëve
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Blej Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave