Verifikimi Moshës
Pranoni se jeni 18+ ?
Për ta shfletuar ueb faqen tonë, ju duhet të pajtoheni
se jeni person i moshës madhore.
Po, jam 18+
Jo, jam i mitur
Evapify prezanton lojën "Wholesale Giveaway" – shansi juaj për të fituar shpërblime fantastike!
				

Për të shpërblyer besimin e konsumatorëve të tyre të përkushtuar, kompania Evapify ka njoftuar për një lojë të veçantë të quajtur “Wholesale Giveaway”. Kjo lojë është një mundësi e jashtëzakonshme për të fituar shpërblime të çmuara, duke përfshirë trotinete elektrike, Cash, një pushim romantik për çift në Stamboll, pajisje teknologjike të fundit dhe kombinime të produkteve të Brendit Evapify.

Ky projekt i organizuar me shumë kujdes do të shtrihet në rrjetin e partnereve të Evapify në të gjithë Kosovën, duke përfshirë dyqanet, Marketet dhe free shops. Evapify është në udhëtim për të krijuar një përvojë të jashtëzakonshme për përdoruesit dhe konsumatorët e tyre.

Shpërblimet e paharrueshme:

Në kuadër të kësaj loje, Evapify do të ofrojë disa shpërblime “Above the Clouds”. Një total prej 5x trotinetash elektrik, 1x pushim për çift në Stamboll, 5x Air Pods, 1x iPhone 14, 10x Voucherë në vlerë të shumës 50€ dhe 10x kombinime të produkteve të Evapify.

Datat dhe detajet e lojës:

Loja “Wholesale Giveaway” do të zhvillohet nga data 14 Gusht deri më 30 Shtator. Kjo periudhë kohore e jashtëzakonshme do të ofrojë shansin e barabartë për të gjithë përdoruesit dhe konsumatorët e Evapify për të marrë pjesë. Me datën 10 Tetor, pritet që të bëhet tërheqja e shpërblimeve për fituesit e lojës. Kjo do të bëhet në një mënyrë transparente dhe të drejtpërdrejtë, duke përdorur platformat e mediave sociale të Evapify.

Rregullat e lojës:

Për të marrë pjesë në këtë lojë të pasur me shpërblime, konsumatorët dhe përdoruesit duhet të vizitojnë rrjetin e partnereve të Evapify në Kosovë, dhe të pajisen me nga një fletushkë, secilën fletushkë duhet ta plotësoni duke i ngjitur 5 produkte nga Brendet e Evapify dhe ta dorëzoni fletushkën bashkë me informacionet tuaja në njërën nga pikat më të afërta për ju. Për më shumë informacione, ju mund ta vizitoni pikën më të afërt pjesëmarrëse në këtë lojë dhe të informohen rreth rregullave dhe kushteve të pjesëmarrjes në detaje.

Shipping
Brenda 24 orëve
Mbështetje 24/7
Ekip i përkushtuar
Blerje të Sigurta
Ne kemi prioritet sigurinë tuaj
Blej Online
Platformë e lehtë për përdorim
Produkti u shtua në shportë
Ka ndodhur një gabim. Ju lutem provoni prap!
Produkti u shtua në Listën e Dëshirave